Меморіальну дошку загиблому в АТО Михайлу Кулі відкрили у Перечинському професійному ліцеї

Меморіальну дошку загиблому в АТО Михайлу Кулі відкрили у Перечинському професійному ліцеї
У четвер, 5 жовтня, в Перечинському професійному ліцеї відбулося відкриття меморіальної дошки загиблому учаснику антитерористичної операції Михайлу Кулі, колишньому учневі, випускнику 2011 року з професії електрогазозварник.

 

Біля пам’ятного знаку, який встановили на фасаді навчального закладу, зібралися учні, педагоги, рідні, друзі, волонтери, побратими бійця, аби увіковічнити пам'ять Героя.

Михайло, старший солдат Збройних Сил України 15-го окремого гірсько-піхотного батальйону, народився 28 жовтня 1993 року в с. Сімер Перечинського району Закарпатської області.

З 2004 по 2008 рр. навчався у Перечинській загальноосвітній школі-інтернаті, а з вересня 2008 по лютий 2011 р. продовжив навчання в Перечинському професійному ліцеї.

У 2012 році проходив військову службу за контрактом у військовій частині А 1778, в Ужгороді як механік-водій, електрик відділення управління командира частини взводу зв'язку.

Михайло Куля героїчно загинув 17.06.2014 р. у бою поблизу міста Щастя, у селищі Металіст Слов'яносербського району Луганської області. Вдома залишилися дружина та маленька донечка.

26 липня 2014 року за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, нагороджений орденом „За мужність” III ступеня (посмертно).

Ця меморіальна дошка буде нагадувати всім про Михайла, його героїчний вчинок, а пам'ять про нього назавжди залишиться в наших серцях.

Герої не вмирають!

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Закарпатській області

 

06 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів