Ужгород. Зайшов у Нацполіцію, а там — ...діти!

Ужгород. Зайшов у Нацполіцію, а там — ...діти!
Все — задля підвищення рівня взаємодії між громадськістю та правоохоронцями.

 

Розвиваючі кімнати з пізнавальною дитячою літературою та наборами для творчості функціонують уже у кількох відділах та відділення поліції нашої області. Нещодавно оновили і дитячий куточок у Головному управлінні Національної поліції Закарпаття.

Минулого тижня у Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області працівники сектору ювенальної превенції оновили дитячий куточок. Працює він на базі громадської приймальні громадян вже більше року.

Кімната видачі перепусток та прийому заяв, де діти також можуть розважитись з користю, з‘явилася в управлінні на День поліції минулого року. Віднедавна дітлахи, котрі чекають на батьків, можуть помалювати, почитати про правила поводження на дорогах. Це неабияк покращує якість обслуговування у поліції, а також підвищує рівень взаємодії між громадськістю та правоохоронцями.

Адже бувають ситуації, коли відтермінувати візит до правоохоронного органу не можна. Саме тоді це місце для дозвілля дітей є одним із найбезпечніших в краї, так як малята будуть перебувати під надійною охороною закарпатської поліції.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

06 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів