У юних мукачівців відбулася зустріч-заняття з поліцейськими ювенальної превенці Нацполіції Закарпаття

У юних мукачівців відбулася зустріч-заняття з поліцейськими ювенальної превенці Нацполіції Закарпаття
Зустріч школярів спеціалізованої школи м.Мукачево з поліцейськими та психологом відбулась в рамках реалізації проекту Національної поліції України «Street law».

 

У спеціалізованій школі у Мукачеві відбулась зустріч-заняття з поліцейськими ювенальної превенції Головного управління Нацполіції в Закарпатській області та працівниками Управління забезпечення прав людини Національної поліції  України. Також до заняття була залучена психолог громадської організації Тетяна Хорошилова. Подібні зустрічі, спрямовані на протидію насильства щодо неповнолітніх, стануть традиційними і будуть проведені практично у всіх навчальних закладах краю.

Перше заняття зі школярами присвятили темі «Людина у суспільстві». У інтерактивній формі діти знайомились з поняттям «правил» у житті дитини. Під час зустрічі працівники поліції розгадували ребуси з дітьми, ті ділились своїми  думками і поглядами на різні життєві ситуації. Старший інспектор з особливих доручень Управління забезпечення прав людини Тетятна Трильо розповіла дітям про норми і правила поведінки у громаді та  морально-етичні норми. Щодо дотримання правил дорожнього руху під час розмови зі старшим інспектором ювенальної превенції ГУНП Лідією Мацецкою, школярі продемонстрували відмінні знання.

Подібні зустрічі зі школярами, в рамках реалізації проекту, стануть  традиційними. Під час курсу навчання діти ознайомляться з поняттям судового процесу в Україні, взаємодію поліції з населенням, як протидіяти насильству у повсякденному житті. Головним у подібних заняттях, підсумовують правоохоронці – зацікавити, допомогти чи порадити неповнолітнім як поступати у різних життєвих ситуаціях.

Джерело: Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

06 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів