Які роботи проводять в Ужгороді комунальники та підрядні організації

Які роботи проводять в Ужгороді комунальники та підрядні організації
Сьогодні в Ужгороді «Закарпателектробуд» відновлює лінії вуличного освітлення на кількох вулицях мікрорайону Радванка та ремонтує трансформаторну підстанцію в цьому ж мікрорайоні. Міняють лампи працівники підприємства на вулицях Шумній, Братів Бращайків, набережній Православній.

 

Працівники «УжАгроміксу» зрізають сухе дерево на Загорській, продовжують косити набережну Студентську. На вулиці Михайла Грушевського «Ужбудсервіс» косить зелені зони.

На вулицях Одеській, Івана Сільвая, Іллі Бродлаковича, біля ЗОШ №6 «АВЕ-Ужгород» прибирає стихійні сміттєзвалища.

Вночі вулиці міста з використанням спецтехніки прибирали працівники комунального підприємства КШЕП. Сьогодні КШЕП робить поточний ремонт дорожнього покриття на вулиці Перемоги (від. пр.Свободи до вул. Тиводара Легоцького).

Триває реконструкція інженерних мереж на площі Шандора Петефі, капітальний ремонт тротуарів на Будителів та капремонт вулиці Олександра Можайського (ставлять бордюри,ФЕМ-плитку). Ці роботи виконує підприємство КБК.

На площі Георгія Кірпи працівники товариства «БК Антрол» у рамках реконструкції проводять підготовчі роботи, облаштовують зелені зони, а на вулиці Панаса Мирного ставлять бруківку та ФЕМ-плитку (капремонт).

Продовжують викладати ФЕМ-плитку і на внутрішньоквартальній території на вулиці Тиводара Легоцького, 60-62 (ТОВ «ФемБуд»).

На вулицях Адольфа Добрянського, 12, Залізничній, 4/22 ТОВ «Аква-Реконструкція» робить капітальний ремонт водопроводу та каналізації житлових будинків.

На вулиці Перемоги (від вул. Тиводара Легоцького до с. Сторожниця) ставлять бордюри, облаштовують оглядові колодязі робітники товариства «Олександрія Кепітал».

Капітальний ремонт спортивного майданчика на проспекті Свободи, 20 проводить «Фірма ВІТ».

Капітально ремонтують покрівлі житлових будинків за адресами: пл.Шандора Петефі, 2,3, (КБК), пл.Шандора Петефі, 38 (ФОП Форгачі), пр. Свободи, 7/26 (ТОВ «Комерція і будівництво»), вул. Іштвана Сечені, 50 (ПП Юрченко).

 

09 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів