На Великоберезнянщині за вихідні сталися дві пожежі

На Великоберезнянщині за вихідні сталися дві пожежі
Вихідними днями на території Великоберезнянського району було зафіксовано дві пожежі.

 

Повідомлення про першу надійшло до вогнеборців 08 жовтня об 11:23. Горіла господарська споруда у селі Люта на території дворогосподарства 34-річного місцевого мешканця. Чоловік займався домашніми справами, аж раптом відчув запах диму, що йшов з вулиці. Коли господар виглянув у вікно, то побачив, що дах дерев’яної надвірної споруди вже майже повністю охоплений полум’ям. Не гаючи часу, він одразу викликав вогнеборців 2-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Великий Березний. Бійці ДСНС локалізували пожежу о 12:15 та повністю ліквідували о 14:30. Рятувальники запобігли перекиданню пожежі на поруч розташований дерев’яний будинок.

Наслідком дії вогню стали: знищена покрівля та перекриття господарської споруди по всій площі та речі домашнього вжитку, що зберігались всередині. Ймовірною причиною пожежі є коротке замикання електромережі.

Друга пожежа сталась 9 жовтня у селі Кострино в урочищі Дубовий гай. Повідомлення про те, що горить двоповерховий дерев’яний житловий будинок надійшло до рятувальників о 02:02 від місцевих мешканців. На місце негайно було направлено чергові відділення вогнеборців 2-ї державної пожежно-рятувальної частини у складі 7 рятувальників на двох пожежних автомобілях. Вогнеборці діяли швидко та не допустили перекидання вогню на житловий будинок сусідів, який розташований за кілька метрів від осередку пожежі. О 02:30 пожежу локалізували, а повністю ліквідували о 04:15. Внаслідок пожежі знищено покрівлю та перекриття житлового будинку та домашнє майно.

Збитки та причини пожеж встановлюються.

Травмованих та загиблих в обох випадках не зафіксовано. 

У ДСНС України у Закарпатській області

 

09 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів