Що і де сьогодні "чинять" комунальники м.Ужгород?

Що і де сьогодні "чинять" комунальники м.Ужгород?
«АВЕ-Ужгород» сьогодні ліквідовує стихійні сміттєзвалища на вулицях Федора Достоєвського, 20, Олександра Богомольця, 14, Івана Панькевича, площі Князя Лаборця.

 

Косять зелені зони на вулицях Електрозаводській, Шумній, Другетів, а також зрізають аварійне дерево на Загорській робітники «УжАгроміксу». На вулиці Перемоги косить «Прибиральник плюс».

А працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні відновлюють лінію вуличного освітлення на вулиці Олександра Грибоєдова, міняють лампи на кількох вулицях мікрорайону Радванка.

ночі вулиці міста прибирали із використанням спецтехніки працівники комунального підприємства КШЕП. Сьогодні КШЕП продовжує робити поточний ремонт дорожнього покриття на вулиці Перемоги (від. пр.Свободи до вул. Тиводара Легоцького).

Працівники КБК ставлять покриття з ФЕМ-плитки, бордюри на вулиці Будителів (капремонт тротуарів) та Олександра Можайського (капремонт вулиці). Це ж підприємство займається реконструкцією інженерних мереж на площі Шандора Петефі.

Підготовчі роботи, влаштування зелених зон у рамках реконструкції площі Георгія Кірпи проводять робітники товариства «БК Антрол», які також ставлять бруківку і ФЕМ-плитку на вулиці Панаса Мирного (капітальний ремонт).

Триває капітальний ремонт внутрішньоквартальної території на вулиці Тиводара Легоцького, 60-62 (влаштування покриття з ФЕМ-плитки). Роботи проводить ТОВ «ФемБуд».

Капітально ремонтують водопровід та каналізацію житлових будинків за адресами вул. Залізнична 4/22, Адольфа Добрянського, 12 (ТОВ «Аква-Реконструкція»).

ТОВ «Фірма ВІТ» займається капітальним ремонтом спортивного майданчика на проспекті Свободи, 20.

На площі Шандора Петефі, 2, 3 (КБК), Шандора Петефі, 38 (ФОП Форгачі), проспекті Свободи, 7/26 (ТОВ «Комерція і будівництво»), вулицях Іштвана Сечені, 50 (ПП Юрченко) та Марії Заньковецької, 17 (ПП Давиденко) – ремонтують покрівлі житлових будинків.

Джерело: Офіційна сторінка Ужгородської міськради у ФБ

 

10 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів