Латвійські педагоги завітали в Ужгород з дружнім візитом

Латвійські педагоги завітали в Ужгород з дружнім візитом
Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв сьогодні привітав учасників освітньої делегації із міста Єлгава, які перебувають у нашому місті для налагодження контактів та обміну досвідом між навчальними закладами України та Латвії.

 

Зустріч відбулася в ужгородській школі №8, де керівники навчальних закладів та працівники управління освіти Латвії знайомилися з досвідом цього навчального закладу, оскільки він бере участь у дослідно-експериментальній роботі в контексті Концепції „Нова українська школа” „Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової загальної освіти”.

Богдан Андріїв привітав педагогів, подякував за можливість спілкування, переймання ужгородськими освітянами кращих практик цієї країни, яка входить до Європейського Союзу, побажав приємного перебування в нашому місті. Також Богдан Євстафійович висловив вдячність уряду цієї прибалтійської країни за підтримку нашої держави в умовах російської агресії, допомогу в лікуванні бійців АТО, а ще – переказав вітання міському голові Єлгави і запросив його відвідати Ужгород.

Латвійські педагоги уже побували також у Класичній гімназії, ліцеї «Лідер» - УЗОШ №20, НВК «Первоцвіт», їхню особливу зацікавленість викликав науково-педагогічний проект «Інтелект України».

Джерело: Офіційна сторінка Ужгородської міськради у ФБ

 

10 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів