Микола Гібалюк знову «поза грою» до кінця цього сезону

Микола Гібалюк знову «поза грою» до кінця цього сезону
матч 14-го туру між «Середнє» та «Минаєм» став одним із найкращим у цьому сезоні. Гравці обох команд демонстрували високу якість, віддавалася на полі й матч завершився бойовою нічиєю – 3:3. На мою думку, результат по грі. Але після матчу наставник ФК «Минай» Микола Гібалюк у післяматчевому інтерв’ю звинуватив арбітрів у тому, що вони зіпсували матч.

 

Далі накинувся на експертів передачі «Час футболу» в тому, що вони чомусь не славлять його команду та мало розповідають про «Минай», який презентує нашу область в Аматорській лізі України.

Словесний поток наставника минайської команди «достойно» оцінили члени контрольно-дисципіларного комітету федерації футболу Закарпаття.

Рішенням Контрольно-дисциплінарногокомітету ФФЗ наставник ФК «Минай» Микола Гібалюк дискваліфікований до 15 листопада поточного року. За неетичну поведінку у матчіпроти ФК«Середнє» головному тренеру «минайців» тепер заборонено знаходитися у технічній зоніпід час матчів.

На сайті Федерації футболу Закарпаття опубліковане повідомлення з таким вердиктом.

1. За порушення статті ІІ пункту КДК 3.3 – не етична та не корректна поведінка представника командипід час матчу поштрафувати ФК «Минай» на суму 2 000,00 гривень.

2. За грубі випадки на адресу суддів, образу після закінчення матчу накласти грошове стягнення на клуб ФК «Минай» у розмірі 1 500,00 гривень.

3. Заобразу члена Бюро та Виконкому Федерації футболу Закарпаття поштрафувати клуб ФК «Минай» 1 500,00 гривень.

4. Тренера ФК «Минай» Миколу Гібалюк а відсторонити від участі в офіційних матчах підегідою ФФЗ до 15 листопада 2017 року в якості офіційної особи та заборонити знаходитись у технічній зоні.

5. Комітету із проведення змагань ФФЗ повідомити клуб та асоційованих членів федерації про церішення.

Ось так, «Минай» три тури, які залишилося їм зіграти в чемпіонаті краю проводитиме без тренера на його звичному місці.

 

11 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів