Першість на Спартакіаді серед працівників правоохоронних органів Закарпаття вибороли підлеглі Стефанишина

Першість на Спартакіаді серед працівників правоохоронних органів Закарпаття вибороли підлеглі Стефанишина
Представники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області вибороли першість на спартакіаді серед працівників правоохоронних органів краю. Цьогорічна перемога – уже друга поспіль.

 

Чергова спартакіада відбулася сьогодні, 11 жовтня, на стадіоні «Авангард» в Ужгороді. Ініціатором проведення змагань є фізкультурно-спортивне товариство «Динамо», яке зараз очолює начальник Головного управління Нацполіції в Закарпатській області Роман Стефанишин.

Участь у змаганнях з професійно-прикладних видів спорту взяли 7 команд, до яких увійшли понад 150 спортсменів. Змагалися працівники Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева, обласного управління Служби безпеки України, прикордонники Мукачівського загону, митники, рятувальники та представники Управління Держспецзв’язку.

Програма включала як олімпійські, так і неолімпійські види спорту. Це естафета з бігу, міні-футбол, волейбол, перетягування канату та стрільба з гвинтівок. Відпрацьовані у спорті вміння стають правоохоронцям у нагоді і під час виконання професійних обов‘язків.

За підсумками виступів спортсменів судді визначили переможців «Динаміади». Перше почесне місце уже вдруге поспіль впевнено посіла команда спортсменів Головного управління Нацполіції у Закарпатській області.  Поліцейські показали найкращі результати у чотирьох із п’яти видів спорту.

На другому місці опинилися працівники Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева, а третю сходинку здобуло Управління ДСНС України в Закарпатській області.

На завершення учасників нагородили медалями та грамотами, а призерам вручили Кубки.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

11 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів