Закарпатців запрошують на вебінар «Жінки та захист прав людини»

Закарпатців запрошують на вебінар «Жінки та захист прав людини»
Запрошуємо усіх, хто цікавиться тематикою захисту прав людини, прав жінок, ґендерною тематикою до участі у вебінарі на тему «Жінки та захист прав людини», який відбудеться 12 жовтня о 19.00.

 

Спікер - Георгіос ПАВЛІДІС (Греція) , професор, доктор філософії з економіки,  магістр з економіки та інформатики. Він має великий досвід роботи в якості керівника проектів, ключового експерта, довгострокового та короткотермінового експерта у численних проектах, що фінансуються грецьким урядом, місцевими органами влади, Європейським Союзом, грецькими банками, ЄБРР та приватними підприємствами.

Прохання для участі у вебінарі надіслати ПІБ/організація на адресу Ужгородського прес-клубу [email protected]

Слідкувати за вебінаром, дискутувати та ставити запитання можна за посиланням : https://kpd200.net/tools/webinar/4855/3956

Серед важливих питань, які обговорюватимуться на вебінарі:

•Гендерна рівність

• Інструменти захисту:

A. Міжнародні угоди

• CEDAW

• Експертні органи

B. Регіональні договори

• "Мапуто протокол", Африка

• "Конвенція Белем до Пара", Америка

• "Стамбульська конвенція", Європа

• регіональні політичні організації

C.Європейський союз та його інструменти

D. Ситуація в Україні

• Гендерна дискримінація у ХХ ст.

-визначення гендерної дискримінації

Джерела гендерної дискримінації

- шляхи гендерної дискримінації

- Гендерна дискримінація в Греції

- Гендерна дискримінація в Україні

• Робота з гендерною дискримінацією

• Рекомендації

Георгіос ПАВЛІДІС (Греція) , професор, доктор філософії з економіки,  магістр з економіки та інформатики. Він має великий досвід роботи в якості керівника проектів, ключового експерта, довгострокового та короткотермінового експерта у численних проектах, що фінансуються грецьким урядом, місцевими органами влади, Європейським Союзом, грецькими банками, ЄБРР та приватними підприємствами. Понад 15 років теоретичної підготовки та професійного досвіду в галузі електронного уряду та електронного урядування та проектів, що стосуються підтримки вразливих груп та сприяння захисту прав людини. Широкі знання та досвід у розробці навчальних заходів для персоналу державного управління, включаючи семінари та вокршопи;  зміст, редагування, введення, оцінка, продукти та послуги, створені в системах метаданих; Тренінг з використання метаданих у процесі виробництва даних, використання ІТ-інструментів та використання метаданих для поліпшення якості статистики; Великий досвід розробки програмних продуктів для ІТ, інструментів та методик синхронного та асинхронного електронного навчання. Відмінний досвід навчання (професор та завідувач кафедри комп'ютерної інженерії та інформатики Університету Патри з 1986 року).

 

11 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів