Мукачівці — срібні призери Чемпіонату Світу з Шотокан карате-до

Мукачівці  — срібні призери Чемпіонату Світу з Шотокан карате-до
У ці вихідні в м. Егер, що на півночі Угорщини (біля південних схилів гірських масивів Бюкк і Матра) відбувся 25th World Shotokan Karate Championship and the 10th Kohai World Cup. Організатором цих змагань виступила міжнародна федерація з Шотокан карате-до SKDUN.

 

Понад 1000 учасників з 36 країн на семи площадках у продовж трьох днів виборювали звання найкращих спортсменів. На цих змаганнях Закарпатську область у складі збірної України представив Мукачівський спортивний клуб карате Шотокан «Сінай» (на чолі з тренером вищої категорії, майстром спорту України з карате, неодноразовим переможцем та призером всеукраїнських та міжнародних змагань - Романом Михайловичем Маслиганом). Мукачівські каратисти змагались як в особистих, так і в командних розділах програми.

У перший день турніру бронзову нагороду у скарбничку команди приніс неодноразовий призер та переможець обласних та всеукраїнських змагань - Смочко Максим. Цей юнак відчайдушно крокував до своєї нагороди  перемагаючи спортсменів із Сербії, Угорщини, Румунії, Литви та інших країн. Але, на жаль, травма не дозволила юнакові пробитись до фіналу.

У розпал змагань виступила наша «стінка» в розділі командного куміте «мікс». Так, це були чотири закарпатські спортсмени, а саме Гонак Максим, Смочко Максим, Фабрицій Софія та Миколай Маслигани. Представники команди змогли пробитися до фіналу  змагань, лише в додатковий час поступившись команді Румунії-1 (з рахунком 10-9).

Закарпатські спортсмени в сумі балів зайняли другу сходинку п’єдесталу пошани, перемігши команди із Болгарії, Угорщини та Румунії-2. Не зважаючи на щільний графік проведення турніру, у вечірній час спортсменам вдалось відвідати історичні місця та центральну частину міста Егер, та весело провести час у місцевих розважальних закладах. На разі спортсмени готуються до Всеукраїнських і обласних змагань, що пройдуть у листопаді в Харкові та Мукачеві.

 

12 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів