В якому тільки вигляді не зупиняють патрульні п’яних керманичів на Закарпатті!

В якому тільки вигляді не зупиняють патрульні п’яних керманичів на Закарпатті!
Шістьох п’яних водіїв, один з який скоїв ДТП, зупинили правоохоронці за останню добу в Ужгородському, Мукачівському, Перечинському, Виноградівському та Берегівському районах

 

Вчора, 11 жовтня, в селі Березинка Мукачівського району поліцейські затримали водія «ВАЗ 2107». Перебуваючи в нетверезому стані, мукачівка порушила правила дорожнього руху і в’їхала в інше авто — «Volkswagen Transporter». Медосвідчення в лікарні підтвердило наявність алкоголю в крові жінки — 1,67 проміле.

Завдяки пильним громадянам ще одного нетверезого водія вдалося виявити в місті Берегово. Анонім повідомив поліції про те, що на автозаправці водій одного з автомобілів вживає алкогольні напої. Група реагування патрульної поліції зупинила чоловіка, коли той виїжджав із заправки. Наявність алкоголю в крові водія «ВАЗ 21099» підтвердила експертиза в лікарні — 1,67 проміле.

Два випадки керування авто напідпитку правоохоронці задокументували в Ужгородському районі. У селі Сюрте нетверезий водій «Skoda Octavia» був зупинений через вимкнені світлові габарити при здійсненні повороту. А жителя села Розівка, який у стані алкогольного сп’яніння рухався дорогою Київ-Чоп, зупинили через неосвітлений номерний знак у темну пору доби.

У селі Туриця Перечинського району через нечітку їзду та маневрування дорогою поліцейські зупинили водія «Geely». Місцевий мешканець пройшов алкотест на драгері, який показав 0,23 проміле.

Нетверезого мотоцикліста виноградівські правоохоронці зупинили в селі Тростник. Водій мотоцикла «Delta» не впорався з керуванням —  і впав з транспортного засобу. Драгер показав 1 проміле алкоголю в крові чоловіка.

На всіх нетверезих водіїв складено відповідні адміністративні матеріали за статтею 130 КУпАП.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

12 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів