Патріотами не народжуються — ними стають!

Патріотами не народжуються — ними стають!
Цю відому істину підтверджують дії громадян Української держави, які щиро та безкорисливо підтримують наших військових.

 

Напередодні таких значущих свят як Покрова, День українського козацтва та День захисника України колектив Сторожницької школи на Ужгородщині вкотре продемонстрував, що робити корисні справи легко та приємно. За ініціативи членів учнівського врядування проведено благодійний ярмарок.

Ми безмежно вдячні батькам наших учнів, які вже не вперше здивували нас своїми кондитерськими виробами. Дітям вдалося виручити за свої вироби тисячу вісімсот тринадцять гривень. Ці гроші ми перерахуємо пораненим закарпатським воїнам.

А для наших військових – учасників АТО – наші діти під керівництвом педагога-організатора Н.Ф. Ласько, учителя музики Г.І. Белан, учителя початкових класів В.О. Панько підготували чудовий концерт.

Ще навесні наш колектив налагодив дружні стосунки з військовослужбовцями Ужгородського зонального відділу військової служби правопорядку та їздив до них з концертами. І напередодні Свята захисника України наші учні з солодощами та оберегами завітали до них. Цим мужнім чоловікам та тендітним жінкам дуже потрібні позитивні емоції. Вони з радістю слухали пісні та щиро сміялися з гумористичних сценок. Діти радо погодилися завітати з концертом знову.

Надія Ласько, педагог-організатор Сторожницької школи, Ужгородський район, ЗІППО

 

13 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів