Закарпатські "надзвичайники", як і полісмени, переходять на посилений режим роботи

Закарпатські "надзвичайники", як і полісмени, переходять на посилений режим роботи
На період відзначення Дня захисника України підрозділи У ДСНС у Закарпатській області переходять на посилений режим несення служби та перебувають в готовності до реагування на будь-які надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру.

 

У кожному регіоні України проводиться уточнення місць масових заходів, посилено моніторинг щодо пожежної безпеки на потенційно небезпечних об’єктах та об’єктах державного значення, здійснюються профілактичні відпрацювання з населенням щодо дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.

З 12 по 17 жовтня організовано взаємодію з місцевими органами влади, територіальними органами Національної поліції України, регіональними службами цивільного захисту з питань забезпечення техногенної і пожежної безпеки на об’єктах, задіяних до проведення заходів із відзначення Дня захисника України, та на випадок спільних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій і подій. Також буде здійснюватися посилений моніторинг пожежної обстановки у природних екосистемах

Загалом, до 8-ї ранку 17 жовтня на цілодобовому чергуванні перебуватиме близько 7 тисяч рятувальників та понад 2 тисячі одиниць техніки ДСНС. А також, в готовності до застосування для забезпечення реагування на надзвичайні ситуації та надзвичайні події перебуває і авіація ДСНС, а саме: вертоліт “Єврокоптер” та літак Ан-30.

Прес-служба ДСНС України

 

13 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів