U-19: Камбек МФА у рідних стінах над "Волинню"

U-19: Камбек МФА у рідних стінах над "Волинню"
Мукачівці в рідних стінах приймали одного з лідерів першості – луцьку «Волинь».

 

Луцька команда в переважній більшості складається з футболістів 1999-98 р.н., більшість з яких ще й виступають за основну команду «Волині», що грає в першій лізі чемпіонату країни. Тож колективу Віктора Ряшка попався надскладний суперник. Та наші хлопці не знітилися, а дали справжній бій волинянам, ба більше, ще й створили камбек, виборовши потрібні три залікові бали.

Перші хвилини матчу невеликою ініціативою володіли гості, правда їх зміст з футболу складався в переважній більшості з вертикальних передач, одразу захисники намагалися знайти довгими передачами своїх нападників на чужій половині поля, якімаючи хорошу антропометрію часто вигравали верхову боротьбу в наших оборонців, але спрацьовував колективний відбір, і вже опустивши м’яч на землю лучани його втрачали, а на останнім рубежі впевненості партнерам додав наш капітан-воротар Дмитро Харченко, який не давав суперникам жодної можливості створити певні загрози поблизу воротарського майданчика вміло читав гру – коли потрібно виходив на випередження, а також відмінно грав на лінії.

Ось в такій дещо в’язкій боротьбі тривав увесь перший тайм. Та наприкінці першої половини гості  таки забили. Гравець «Волині», якось доволі просто пройшов через наших оборонців, які пробували вибити м’яч, але так і не змогли спинити прохід суперника, який накотив м’яч під удар Владиславу Дмитренку, а той пробив точно в ствір наших воріт – вийшов гол у роздягальню.

На другу половину поєдинку наставник мукачівців замість Олега Сквіри випускає високого Назара Кучерука, який би міг нав’язати боротьбу гренадерам- оборонцям «Волині». Загалом, господарі в другій половині поля поступово перебрали ініціативу на себе й змушували суперника розігрувати м’яч на власній половині поля. Саме Кучерук Назар і Климець Олександр під час перетасовки захисника волинян з воротарем, змусили останнього помилитися й Олександр вже закотив м’яч в пусті ворота – 1:1. Господарі обертів не збавили, а продовжували тиснути на володіння лучан, які дещо підсіли. Можливо матч провідних гравців напередодні за основну команду таки дався взнаки й їх фізичні кондиції не дозволяли на рівних змагатися з мукачівцями. А переможну крапку в поєдинку поставив Артур Рябов, який поцілив дальнім ударом в поперечину від якої м’яч опустився за лінію воріт лучан. Могли наші хлопці забити й третій м’яч, однак після флангового проходу партнера, який накотив м’яч під удар  Олександр Днісрятнський не влучив у ворота метрів з 15. Та хлопці зуміли втримати потрібний результат й підтягтися до лідерів у турнірній таблиці - саме до «Волині» та «Буковини».

Стадіон «Авангард» м. Мукачево

Температура:+18, глядачів: 150

МФА (Мукачево) – «Волинь» (Луцьк) – 2:1 (0:1)

Голи: Дмитренко 45 – Климець 59, Рябов 81

МФА: Харченко Дмитро (к), Жмуйда Олександр, Бербека Володимир, Максимець Віталій, Береш Антон, Сквіра Олег (Кучерук Назар 46), Рябов Артур, Дністярнський Олександр (Лозан Олег 88), Климець Олександр, Атамась Артем (Байса Іван 90+1), Кодря Максим (Швець Віталій 67, Синишин Святослав 90+2).

Запасні: Одинцов Артем, Шевченко Святослав.

Тренер: Віктор Ряшко

«Волинь»: Пушкарчук Назар, Тракало Олег Марушка Руслан, Бабяк Роман (Морозович Володимир 83) Мостюк Олександр, Гладун Богдан (Богомаз Назарій 63), Тимошенко Ілля (Лучка Вадим 61), Яковець Валентин, Біліч Дмитро (Ожеховський Назарій 24), Дмитренко Владсилав (Сасовський Максим 46), Нич Назарій.

Запасні: Фігель Володимир

Тренер: Володимир Фігель

Післяматчеві коментарі

Артур Рябов: Ми добре налаштувалися на гру

Автор переможного м’яча в складі МФА розповів про поєдинок з волинянами:

— Гра була дуже насичена, з великою кількістю нагод біля обох воріт. А щодо голу, то від партнерів отримав передачу, ворота були відкриті, тож вирішив завдати удару й забив гол.

Суперник у нас був доволі складний, адже «Волинь» до цього часу жодного матчу не програла, але ми добре налаштувалися на поєдинок і продемонстрували якісну гру.

— Що не виходило в вас у попередньому виїзному матчі з «Рухом», з яким зіграли внічию?

— Можливо, ми були занадто самовпевнені, та й грали з «Рухом» на штучному полі, яке стало незвичним для нас, забили ноги, тому й можливо це все мало вплив на результат того матчу.

Віктор Ряшко: Перемогли цілком закономірно

Післяматчевий коментар наставника МФА

Результатом і грою ми задоволені, адже грали проти команди, яка знаходиться на лідируючих позиціях. Та й гравці «Волині» старші від наших хлопців і значно атлетичніші й переважали наших хлопців в антропометрії.

Завдання для хлопців було не поступитися волинянам у боротьбі, але все ж, отримали гол у роздягальню. Та хлопці не знітилися й на хорошому рівні провели другий тайм. Тож гадаю цілком закономірно перемогли.

 

14 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів