Капітан Нацполіції Закарпаття: "Поліцейські охоронці щороку вдосконалюють свої вміння та навички"

Капітан Нацполіції Закарпаття: "Поліцейські охоронці щороку вдосконалюють свої вміння та навички"
Під час заліків з підсумкової перевірки поліцейських охорони Закарпаття перевірили на готовність до виконання повсякденних оперативно-службових завдань.

 

Спочатку поліцейські продемонстрували набуті знання здачею тестування: відповіли на ряд запитань, що безпосередньо стосувалися їхньої службової діяльності. Згодом правоохоронців чекали і практичні завдання: бійці УПО продемонстрували навики поводження зі зброєю, виконали практичні залікові стрільби з табельної вогнепальної зброї, продемонстрували прийоми самозахисту, якими володіють, а також здали залік з бігу на стадіоні "Авангард".

Заступник начальника Управління поліції охорони в Закарпатській області Сергій Лисенко результатами заліків задоволений.

- Поліцейські охорони щороку вдосконалюють свої вміння та навички під час занять з професійної та фізичної підготовки і отримані знання підтвердили здачею заліків з підсумкової перевірки. Як особовий склад підрозділів УПО, так і офіцери показали досить високий рівень знань та хорошу спортивну підготовку. Враховуючи результати, можу сказати, що поліцейські охорони Закарпаття довели - вони здатні виконувати поставлені завдання в будь-яких умовах, - наголосив капітан поліції.

Наразі майже 70% працівників поліції охорони Закарпаття вже пройшли підтвердження професійної підготовки. Нагадаємо, що головна мета такого заходу – підвищення якості професійної майстерності особового складу, впровадження сучасних форм і методів роботи.

Джерело: Управління поліції охорони в Закарпатській області

 

18 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів