Креативна молодь філфаку УжНУ підрозділу пригощала школярів подарунковими смаколиками

Креативна молодь філфаку УжНУ підрозділу пригощала школярів подарунковими смаколиками
Печивом ...із передбаченням!

 

У вівторок, 17 жовтня, в рамках загальноуніверситетського Дня відкритих дверей аналогічний захід провели і на філологічному факультеті вишу.
 
Після відвідин ректорату молодь ужгородських навчальних закладів продовжила екскурсію по УжНУ. Частина майбутніх абітурієнтів опинилася й на філологічному факультеті, де на них чекали кращі студенти філфаку на чолі з деканом Галиною Шумицькою: «Як ви вже помітили з облич наших студентів, наш факультет дуже юний, хоча й один із найстарших в університеті. Не соромтеся, ставте питання, а наші студенти постараються задовольнити вашу цікавість. Бажаю всім приємно і з користю провести час!».

З’ясувавши, на які спеціальності орієнтуються майбутні вступники, з ними відтак безпосередньо спілкувалися представники відповідних відділень. У підготовлених реєстраційних листах абітурієнти мали змогу залишити свої координати, завдяки чому впродовж року діставатимуть найсвіжішу інформацію про факультет.

Також учні мали можливість переглянути відеопредставлення факультету, пригоститися подарунковими смаколиками – печивом… із передбаченням. «Фішка печива в тому, що в кожного відділення передбачення написане тією мовою, яку вивчає цей підрозділ. Тобто для богемістів передбачення чеською, для україністів – українською… Як на мене, така ідея має заохотити майбутніх абітурієнтів до нашого філфаківського колективу, дає їм змогу краще відчути атмосферу факультету, показати його справжнє обличчя, креативне та особливе!» – ділиться одна із модераторок заходу, голова профбюро факультету Корнелія Остапів.

Відтак учні на чолі з кураторами вибраних ними відділень розійшлися по аудиторіях, де почули про роботу й життя підрозділів факультету.

Алексія Зелінська

Враженнями від відвідин філфаку ділиться учениця Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату Алексія Зелінська:

«Давно мріяла потрапити на філологічний факультет. Хотіла більше довідатися про журналістську спеціальність, бо планую вступати саме на неї. Мені завжди подобалося все креативне, неординарне, таке, де зможеш знайти щось своє, розвиватися. Філфак, як на мене, – це якраз той факультет, де обрії для здійснення мрій найширші. Побувавши тут і, як то кажуть, «поварившись» у цій атмосфері,  розумію, що не помилялася. Тож вступ на філологічний факультет – моя мрія, сподіваюся, вона здійсниться!».

Колектив філологічного факультету УжНУ бажає кожному з майбутніх абітурієнтів здійснити свою мрію і вступити на бажаний факультет. Зокрема, філфак радо прийме до своїх лав нове поповнення!

Юлія Шипович, МедіаЦентр УжНУ
 

 

19 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів