Оголошено учасників «Майстерні сільських ініціатив» у Закарпатті

Оголошено учасників «Майстерні сільських ініціатив» у Закарпатті
Завершився відбір сіл та ОТГ на участь у програмі "Майстерня сільських ініціатив" 2017 - 2018 року.

 

Завершено процес відбору громад і сіл для участі в програмі «Майстерня сільських ініціатив» 2017–2018 років. Місією програми є розвивати сільські громади в Україні, навчаючи та створюючи можливості для розкриття потенціалу молоді на селі.

Програма діє в трьох областях: Донецькій, Черкаській та Закарпатській. Отже, цього року наступні села та громади візьмуть участь у програмі:

-       Черкаська ОТГ, Соледарська ОТГ, Званівська ОТГ Донецької області;

-       Села Тур'я-Ремета Перечинського району, Кам'яниця та Невицьке Ужгородського району, Іза та Нижнє Селище Хустського району Закарпатської області;

-       Стеблівська ОТГ та села Гельмязів Золотоніського і Хлистунівка Городищенського районів Черкаської області.

Загалом у конкурсному відборі взяли учать 80 заявок з Черкаської, Донецької та Закарпатської областей. Команда програми «Майстерня сільських ініціатив» щиро вітає обрані громади і шкодує, що через обмежені ресурси не може охопити роботою всіх охочих.

Після оголошення результатів відбору координаторки програми відвідуватимуть обрані села та громади, де презентують програму.  Організатори:

«У жовтні й на початку листопада робимо виїзди у відібрані громади. Будемо знайомитися з директорами шкіл, вчителями, сільськими головами, а головне – презентувати учням програму. Розказуватимемо про мету, структуру та можливості Майстерні сільських ініціатив, а потім охочі школярі подаватимуть заявки на участь у Майстерні Ідеї.

Майстерня Ідей – це 6-денний семінар, на який ми запросимо учасників та учасниць і розкажемо їм про те, що таке неформальна освіта, волонтерство, громадська активність, відповідальність і як втілити власний проект, працюючи в команді».

Із докладним графіком «Майстерні сільських ініціатив» на 2017 – 2018 можна ознайомитися у розділі «Структура року» на сайті програми: maysternya-na-seli.org.

Підписуйтеся на сторінку програми на Facebook: https://www.facebook.com/MaysternyaNaSeli/

Із запитаннями щодо участі звертайтеся до координаторок програми

в Черкаській області – Вікторія Феофілова [email protected]

в Донецькій області – Оксана Іванік [email protected]

в Закарпатській області – Іванна Чупак [email protected]

 

19 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів