Засновником комунзакладу "Закарпатський обласний театр драми та комедії" стала Закарпатська облрада

Засновником комунзакладу "Закарпатський обласний театр драми та комедії" стала Закарпатська облрада
На 8 сесії облради депутати ухвалили рішення «Про Закарпатський обласний театр драми та комедії». Йдеться про приведення у відповідність до законодавства установчих документів Закарпатського обласного театру драми та комедії.

 

Відповідно до даного рішення,  відтепер Закарпатська обласна рада є засновником комунального закладу «Закарпатський обласний театр драми та комедії».  І театр перейменовано у  «Комунальний заклад «Закарпатський обласний театр драми та комедії» Закарпатської обласної ради».

Затверджено Статут у новій редакції, де чітко прописані мета і види основної діяльності Театру, його юридичний статус, управління, трудові стосунки , міжнародна діяльність та заключні положення. 

Керівнику зазначеного комунального закладу належить провести державну реєстрацію зміни назви комунального закладу «Закарпатський обласний театр драми та комедії» Закарпатської обласної ради у встановленому законодавством порядку. А  управлінню з питань забезпечення повноважень щодо управління об’єктами спільної власності Закарпатської  обласної ради внести відповідні зміни до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Закарпатської області.

За це рішення проголосували 51 депутат облради.

Джерело: Прес-служба Закарпатської облради

 

20 жовтня 2017р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів