"Квартет" невідомих напав і побив закарпатця та пошкодив його легковик

"Квартет" невідомих напав і побив закарпатця та пошкодив його легковик
Вчора, 19 жовтня, поліцейські отримали повідомлення від про те, що на вулиці Копанській у Виноградові четверо невідомих побили чоловіка та пошкодили його авто.

 

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що інцидент трапився поблизу автомайстерні. Саме там до двох мешканців смт.Королево Виноградівського району, 49-ти та 33-х років, підбігли четверо чоловіків і побили одного із заявників та намагалися нанести тілесні ушкодження іншому. Окрім цього, металевими прутами довжиною до 1 метра нападники пошкодили автомобіль «Audi A7».

Виноградівські поліцейські встановили особи хуліганів та затримали їх. Усі вони є односельцями потерпілих. На даний момент правоохоронці отримують доказові свідчення. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Одному із затриманих уже повідомлено про підозру у вчиненні ним вказаного злочину та направлено клопотання д суду щодо обрання йому запобіжного заходу. Слідство у справі триває.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області  

 

20 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів