13 інтерактивних закладів прикрили поліцейські у місті над Латорицею

13 інтерактивних закладів прикрили поліцейські у місті над Латорицею
Під час санкціонованих обшуків проведених у 13 інтерактивних закладах, де, ймовірно, надавались послуги з ігрового бізнесу, поліцейські вилучили всю техніку.

 

Для документування та ліквідації «тіньового бізнесу», щодо надання послуг  у сфері грального бізнесу правоохоронці Мукачівського відділу поліції  разом  з працівниками Управління захисту економіки в Закарпатській області провели 13 обшуків. Серед них, три заклади на момент проведення слідчих дій, не працювали, з інших десяти -  поліцейські вилучили 33 набори комп`ютерної техніки (монітори,  системні блоки), 6 роутерів, 3 касові апарати, 2 мобільні телефони та 1 комутатор.

Під  час обшуку у гральних закладах правоохоронці застали адміністраторів та їх клієнтів. Кожний заклад був обладнаний схожим чином.

Усе виявлене майно, вилучене у якості речових доказів, буде відправлено на експертизу комп’ютерної техніки та програмного забезпечення.

Згідно з ч. 1. ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України організаторам закладів загрожує покарання у виді штрафу від 170 тисяч гривень до  680 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання. Слідство  у даній справі триває.

Правоохоронці Мукачева наголошують, що робота з виявлення та припинення незаконного грального бізнесу буде продовжуватись до тих пір,  поки діяльність мережі гральних закладів всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу» не буде викорінена.

Відділ комунікації поліції  в Закарпатській області

 

20 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів