Поліцейські музики закрили сезон виступів на відкритому повітрі в Ужгороді — до весни-2018

Поліцейські музики закрили сезон виступів на відкритому повітрі в Ужгороді — до весни-2018
Духовий оркестр Головного управління Національної поліції в Закарпатській області закрив сезон виступів на площі Театральній в Ужгороді. Музиканти щоп’ятниці дарували свої виступи містянам.

 

Сьогодні, 20 жовтня, мешканці та гості обласного центру Закарпаття мали нагоду востаннє цього року насолодится концертом духового оркестру ГУНП в Закарпатській області просто неба. Традиційно музиканти розпочинають сезон в кінці квітня під час святкування відомого на Закарпатті фестивалю «Сакура-фест» і з того часу щоп’ятниці виступають на площі Театральній в Ужгороді. Винятками стають лише ті дні, коли закарпатські музиканти – за межами Закарпаття. Так, лише за цей рік працівники ГУНП в Закарпатській області двічі відвідали Донеччину в рамках поліцейської програми «Схід і Захід разом». Крім цього, духовий оркестр Головного управління Національної поліції в Закарпатській області взяв участь у конкурсі поліцейських оркестрів України та виборов приз за «Яскравий сценічний образ».

Цьогорічний сезон оркестр розпочав під керівництвом Олександра Беловича, проте на посту керівника та диригента в жовтні його змінив Віктор Гарагаль. Найбільшою ж окрасою чоловічого музичного колективу залишається його солістка – Ірина Філіпенко.

Музиканти і надалі долучатимуться до концертів та братимуть участь у різних благодійних акціях, але традиційні п’ятничні виступи в центрі Ужгорода відновлять лише весною.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

20 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів