На Закарпатті п’яний водіїй потрапив у ДТП з двома дітьми

На Закарпатті п’яний водіїй потрапив у ДТП з двома дітьми
Співробітники поліції Закарпаття за минулу добу задокументували дев’ятьох п’яних водіїв у п’яти районах області. На Мукачівщині чоловік з 1,33 проміле алкоголю в крові сів за кермо та потрапив в аварію з двома дітьми.

 

Вчора, 20 жовтня, в Ужгородському, Мукачівському, Іршавському, Виноградівському та Хустському районах працівники поліції задокументували 9 п’яних водіїв. Співробітники групи реагування патрульної поліції Мукачівського району виїхали на виклик про аварію в селі Великі Лучки. На місці події правоохоронці встановили, що водій «Ford Fiesta» сів за кермо з 1,33 проміле алкоголю в крові, не впорався з керуванням та в’їхав у бетонний стовп електроопори. На момент аварії в салоні перебувало дві дитини віком 9 та 16 років.

Молодший хлопчик – син водія, старша дівчинка – його племінниця. Обоє неповнолітніх забрала карета швидкої допомоги із забоями. На щастя, серйозних травм ніхто не отримав. На винуватця аварії складено ряд протоколів. Крім цього, цей же наряд ГРПП зупинив п’яного водія «Audi-100» в селі Пузняківці.

Виноградівські правоохоронці зупинили двох мотоциклістів без шоломів в селі Мала Копаня. В одного наряд ГРПП виявив 1,8 проміле алкоголю в крові, в іншого – 2,4.

По двох п’яних водіїв за минулу добу виявили працівники поліції Іршавщини та Хустщини. Задокументували їх за порушення правил дорожнього руху та водіння в нетверезому стані в селах Осій, Білки, Вишково та в Хусті. П’яний водій у райцентрі намагався переконати хустських правоохоронців, що 1,4 проміле алкоголю в крові у нього через випите одне пиво і ліки на спирту, які йому обов’язково треба вживати. 

Крім цього, працівники ГРПП Ужгородщини зупинили біля села Кам’яниця водія мікроавтобуса з 0,48 проміле алкоголю в крові. В салоні автобуса нікого, крім п’яного водія, не було.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

21 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів