«Це «кидалово» з боку уряду!» – Москаль про вилучення від Закарпаття коштів із «дорожнього експерименту»

«Це «кидалово» з боку уряду!» – Москаль про вилучення від Закарпаття коштів із «дорожнього експерименту»
Геннадій Москаль вкрай обурений рішенням Міністерства фінансів України вилучити від Закарпаття левову частку коштів, зароблених Закарпатською митницею ДФС у рамках «дорожнього експерименту».

 

– Це «кидалово» з боку уряду, яке неприпустиме, – заявив голова ОДА в інтерв’ю телеканалу «М-Студіо». – Для чого тоді старатися, якщо тебе все одно тебе обдеруть як липку? Ми уклали договори з підрядниками, почали роботи дороги в тому числі там, де асфальту зроду-віку не було (наприклад, в Усть-Чорнянському кущі на Тячівщині). Як тільки завели сюди потужні іноземні компанії, виявилося, що нема асфальту через відсутність залізничних вагонів. Знайшли вагони – нема локомотивів. Домовляємося про локомотиви, забрали гроші! З Держбюджету на дороги область майже нічого не отримує, і виходить так, що в нас забирають навіть те, що заробляємо на місці…

Нагадаємо, що у вересні Закарпатська митниця ДФС значно перевиконала планові надходження, у результаті Закарпаття мало отримати 55 мільйонів гривень на ремонт доріг. Однак Мінфін усупереч нормативно-правовим актам прийняв рішення забрати від Закарпаття 41 мільйон гривень, залишивши всього 14.

Повністю інтерв’ю Геннадія Москаля телеканалу «М-Студіо» подається нижче.

moskal.in.ua

 

21 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів