"Бобовище" — чемпіон західної зони

"Бобовище" — чемпіон західної зони
У передостанньому 21-му турі в першій лізі західної зони вболівальників найбільше цікавили два поєдинки «Ф.Медвідя» (Н.Давидково) – «Витязь» (Концгазо) та «Бобовище» – «Н.Коропець».

 

Саме за результатами цих поєдинків і міг визначитися чемпіон в західній зоні першої ліги.

У Бобовищі зій шлися прямі конкуренти однойменна команда приймала «Нижній Коропець», який в разі успіху міг стати лідером. Як і очікувалося, гра виявилася справжнім дербі. Основні події розгорнулися в першому таймі. У підсумку господарі, реалізувавши пенальті на початку тайму, й забивши ще один гол «у роздягальню», достроково стали чемпіонами зони. Однак, і гості через осічку концгазівців турнірного становища не погіршили (юнаки – 3:0) А от «Витязь» зіграв вкрай невдало в гостях у Новому Давидкові, де поступився місцевому «Ф.Медвідя» з рахунком 0:2 (юнаки – 0:4) й фактично результат цієї зустрічі зняв всі питання щодо чемпіонства в цій зоні. Де трійка лідерів практично вже визначена.

В інших матчах західної зони результати такі: «Сокіл» (Кінчеш) – ФК «Березний» (В.Березний) – 0:0 (юнаки -6:1); «Невицький замок» (Невицьке) – ФК «В.Копаня» – 2:3 (1:2).

Два матчі не відбулися через неявку команд – «Заріччя» так і не дочекалося гостей з «Локомотив-Чоп», а в Ракошині й взагалі стався казус – місцева команда не вийшла на поле на поєдинок проти сторожницької «Рутенії». Тож відповідно їм було зараховано технічні поразки.

Після 21-го туру турнірна таблиця набула такого вигляду: «Бобовище» - 51; «Витязь» - 45; «Н.Коропець» - 43; «Ф.Медвідя» - 40; «Копаня» - 38; «Локомотив-Чоп» - 35; «Заріччя» - 30; «Березний» - 23; «Рутенія» - 22; «Сокіл» - 18; «Невицький замок», «Ракошино» - 8.

У східній зоні, де вже чемпіон відомий – ясінянська «Говерла», та й друге місце також вже недосяжне для інших (займає «Інтер» Ганичі) вся боротьба заочно точиться за бронзу між «Карпатами» з Дубового та «Терновом». Останні грали на виїзді в Тересві, де просто познущалися з гравців місцевого «Авангарду», вколотивши в ворота останніх 7 сухих м’ячів (юнаки – 0:5). Але «Терново» не змогло втримати свою перевагу в цьому турі – поступається на виїзді в білій Церкві місцевій «Вікторії» - 5:1 (юнаки +:-).

В інших матчах туру маємо такі результати: «Беркут» (Бедевля) – СК ім.І.Яремчука (В.Бичків) – 2:2 (3:3); «Інтер» (Ганичі) – «Вишково» – 5:3 (1:2); «Діброва» (Н.Апша) – «Верховина» (Міжгір’я) – 4:2 (0:4); ДЮСШ Тячів – ФСК «Говерла» (Ясіня) – 0:0 (1:0).

Турнірне становище: «Говерла» - 55 очок; «Інтер» - 47; «Карпати» - 38; «Терново» - 37; «Вікторія» - 35; «Верховина» - 34; «Вишково», СК «ім.І.Яремчука» - 33; «Діброва» - 19; «Беркут» - 15; ДЮСШ – 11; «Авангард» - 10.

 

23 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів