До Дня села — футбольне поле зі штучним покриттям

До Дня села — футбольне поле зі штучним покриттям
Урочисто відкритий у неділю футбольний майданчик збудований за підтримки депутата Мукачівської райради від партії «Відродження» Георгія Горвата та небайдужих активістів села.

 

Напередодні, 22 жовтня, в с. Зняцево Мукачівського району Закарпатської області відбулося урочисте відкриття футбольного майданчика зі штучним покриттям. Майданчик було побудовано за підтримки депутата Мукачівської райради від партії «Відродження» Георгія Горвата та небайдужих активістів села. На саме штучне покриття, кошти було виділено з обласної ради. Відкриття майданчику приурочено до Дня села.

На святі були присутні депутат Верховної Ради України Михайло Ланьо, голова сільської ради Діана Сорохман та інші. Право урочисто перерізати стрічку було надано поважним гостям.

З привітальним словом, та подякою до спонсорів звернувся народний депутат України Михайло Іванович Ланьо: «Це не перший майданчик, який мені довелося відкривати у цьому році, і це не може не радувати. Адже спорт відіграє важливу роль у розвитку та вихованні наших дітей. Хочу подякувати всім, хто долучився до будівництва майданчику. Зокрема районному депутату від партії «Відродження» Георгію Горвату, а також депутатам Закарпатської обласної ради, які прийняли та затвердили програму «Спортивний майданчик»». Після чого нардеп подарував дітям футбольні м’ячі.

Цей прекрасно обладнаний майданчик став подарунком для школярів та дорослих жителів села. Тут юні спортсмени та футболісти зі стажем зможуть відточувати свою майстерність на тренуваннях та грати в футбол протягом усього року.

 

23 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів