Одна людина загинула, ще дві – травмовані: жахлива ДТП в Хусті

Одна людина загинула, ще дві – травмовані: жахлива ДТП в Хусті
Внаслідок ДТП, що трапилася на об‘їзній дорозі у Хусті, загинув водій «Volkswagen», а пасажири «Opel Vivaro» перебувають на лікуванні. За фактом аварії поліція розпочала кримінальне провадження.

 

Вчора, 23 жовтня, близько 14:00, на об‘їзній дорозі у напрямку з міста Хуст до Тячева, трапилася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої одна людина загинула, ще дві – отримали травми.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце надзвичайної ситуації встановила причини аварії. Як з‘ясували слідчі, водій «Volkswagen», мешканець Мукачева, здійснюючи маневр обгону, допустив лобове зіткнення з «Opel Vivaro».

Від отриманих множинних травм, водій «Volkswagen» помер у реанімаційному відділенні Хустської районної лікарні, а двоє пасажирів «OpelVivaro» – госпіталізовані до лікарні і наразі перебувають у травматологічному відділенні медзакладу.

За фактом ДТП, поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

Автомобілі доставлені на арештмайданчик Хустського відділу поліції. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

24 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів