Вже традиційно на закарпатських дорогах – ні дня без п’яних за кермом

Вже традиційно на закарпатських дорогах – ні дня без п’яних за кермом
Випадки керування авто в стані алкогольного сп’яніння були зафіксовані на Великоберезнянщині, Рахівщині, а також у Виноградові, Іршаві та Сваляві.

 

Вчора, 23 жовтня, двох нетверезих водіїв зупинили поліцейські Великоберезнянського відділення.  Патрулюючи вулицею Шевченка у Великому  Березному правоохоронці зупинили водія скутера. Транспортний засіб був без номерних знаків. Водій, місцевий мешканець, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські склали на чоловіка адмінматеріали за частиною 1 статті 130 КУпАП.

Іншого п’яного водія затримали у селі Страбичово. Чоловік не впорався з керуванням та в`їхав у два припарковані автомобілі «Opel Astra» та «OpelVektra». Медосвідчення показало наявність алкоголю в крові водія – 2,1 проміле.

У Виноградові водія ВАЗ 2199 поліцейські зупинили через вимкнені світлові габарити у нічну пору доби. Від освідування на драгері чоловік відмовився. У присутності двох понятих на порушника було складено відповідні адмінпротоколи.

Медосвідування на драгері з результатом 3,4 проміле пройшов водій автомобіля «КІА» в Іршаві. У стані сильного алкогольного сп’яніння чоловік, здійснюючи маневр розвороту, власним авто зіштовхнувся ще з одним - «Volksvagen Golf», що стояв поруч.

У Сваляві по вулиці Борканюка поліцейські зупинили ВАЗ 2110 без заднього номерного знака. Освідування в лікарні показало наявність алкоголю в крові чоловіка 1,64 проміле. Правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи.

Окрім того, ще одного нетверезого водія транспортного засобу було зупинено в Рахівському районі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

24 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів