Іван Завадський з Ужгорода виграв сучасний смартфон від "ПриватБанку"

Іван Завадський з Ужгорода виграв сучасний смартфон від "ПриватБанку"
Ужгородець Іван Валерійович Завадський розповідає, що для того, щоб взяти участь в акції - особливо нічого не робив, просто зареєструвався і безконтактно оплачував покупки карткою Mastercard у торгових точках України.

 

“Зазвичай, участь у акціях не беру, не маю час на таке, проте зараз все вийшло дуже просто і без особливих затрат часу та зусиль, - розповідає переможець акції Іван Завадський. - Зареєструвався в акції в один клік і як зазвичай оплачував покупки за допомогою картки ПриватБанку”.

Акція проходила з 15 липня до 15 жовтня 2017 року, протягом цього періоду потрібно було  оплачувати покупки картками Mastercard в будь-яких торговельно-сервісних підприємствах на території України за допомогою безконтактної картки або NFC-гаманця (Приват24) на суму від 50 грн одним чеком.

“За цей час у нас з'явилося багато партнерів, з якими ми побудували необхідну інфраструктуру для використання безконтактних платежів, яка також закладає фундамент для впровадження платежів за допомогою NFC телефонів. Ми бачимо, що ті торговельні мережі, які встановили перші PayPass термінали більш ніж півроку тому, приймають рішення забезпечити такими терміналами всі свої торгові точки”, - говорить Леся Орбан, керівник головного відділення ПриватБанку в Ужгороді.

Ольга Капітан, прес-служба ПриватБанку в Ужгороді

 

24 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів