"Фантомні" фіскали Закарпаття повернулися із зони АТО

"Фантомні" фіскали Закарпаття повернулися із зони АТО
Бійці спеціального підрозділу ДФС «Фантом» Іван Порада та Руслан Халахан повернулися додому після чотирьохмісячної ротації з району проведення антитерористичної операції.

 

Працівники органів ДФС Закарпаття виконували завдання з протидії економічній злочинності та контрабанді на лінії розмежування в Донецькій та Луганській областях.

Традиційно співробітників зустрів Олексій Петріченко – начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області зі словами вдячності за виконаний із гідністю обов’язок, за те, що повернулися додому неушкодженими.

– Мені приємно вітати наших працівників податкової міліції зі щасливим поверненням додому. Дякую їм за гідність та мужність, з якими вони виконують свій конституційний обов’язок на сході країни. Адже належний контроль за переміщенням осіб та упередження незаконного перевезення товарів через умовний кордон, є вкрай важливими в умовах сьогодення української економіки, – зазначив у вітальному слові начальник фіскального відомства Закарпаття.

Варто зазначити, що закарпатські податкові міліціонери, спільно зі співробітниками інших правоохоронних органів, викривають фінансові злочини в зоні АТО, та показують свої професійні якості з найкращої сторони. Зокрема, підполковника податкової міліції Руслана Халахана за сумлінне та зразкове виконання обов’язків у зоні АТО нагороджено Знаком народної пошани «Єдність та воля» від всеукраїнського об’єднання громадян «Країна», а також Вищим орденом Спілки «За вірність присязі» від ВГО Спілка ветеранів та працівників силових структур України «Звитяга».

Після короткої відпустки співробітники повернуться до служби в оперативних підрозділах ГУ ДФС Закарпаття. Тим часом в зоні АТО продовжує нести службу ще один працівник ГУ ДФС області. Деякі співробітники пройшли декілька ротацій.

Нагадаємо, що «Фантом» був створений наприкінці січня 2015 року для врегулювання складної ситуації з переміщенням товарів з неконтрольованої території на сході України.

ДФС у Закарпатській області

 

24 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів