Закарпатська поліція просить краян допомогти встановити особу мертвої жінки

Закарпатська поліція просить краян допомогти встановити особу мертвої жінки
Як встановили експерти вона померла природною смертю: її тіло знайшли на узбіччі дороги у селі Карпати Мукачівського району.

 

Працівники поліції звертаються до громадян з проханням допомогти у впізнанні тіла жінки, віком 45-50 років, яку виявили перехожі на узбіччі дороги у селі Карпати Мукачівського району. Як встановили експерти вона померла природною смертю.

21 жовтня, близько 21.00 год,  до  чергової  частини Мукачівського  відділення поліції надійшло повідомлення про виявлення неопізнаного тіла.

На місці події поліцейські слідчо-оперативної групи з`ясували, що на узбіччі дороги у с.Карпати Мукачівського району перехожі виявили тіло жінки, яка не мала при собі жодних документів. Після проведення експертизи встановлено, що жінка померла природною смертю. Зараз поліцейські встановлюють особу померлої.

Жінка, віком 45-50 років, була одягнена у чорні штани, білу сорочку та червоний светр (в`язаний). Середньої тілобудови,  волосся коротке русе, зріст – 160-165 см.

Усім, кому відома будь-яка інформація, щодо зникнення жінки такого опису просимо звертатись за телефонами: 050 967 67 30,  «102» або до будь-якого  відділення поліції.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області  

 

24 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів