У басейні Ужгородського університету фінішувала універсіада серед вишів області

У басейні Ужгородського університету фінішувала універсіада серед вишів області
Днями в басейні спортивно-оздоровчого комплексу Ужгородського університету відбувся завершальний вид обласної XIII універсіади серед ВНЗ І–ІІ та ІІІ–ІV рівнів акредитації.

 

Позмагатися в плаванні приїхало 4 команди І–ІІ рівнів акредитації та 5 команд ІІІ–ІV, загалом – 72 учасники. До складу команди від кожного закладу входило 4 дівчини, які мали подолати 25 м вільним стилем, та 4 юнаки, які долали кролем 50-метрову дистанцію. Також до програми входила естафета 4х25 м вільним стилем – як для дівчат, так і для хлопців.

У підсумку серед ВНЗ І–ІІ рівнів акредитації третє місце посіла команда Свалявського технічного коледжу, друга позиція – в природничо-гуманітарного коледжу УжНУ, переможцями ж стали студенти Ужгородського торговельно-економічного коледжу м. Ужгорода.

Серед вищих навчальних закладів ІІІ–ІV рівнів акредитації призові місця розподілилися так: третю сходинку посіли представники Мукачівського державного університету, друге місце – за командою Ужгородського торговельно-економічного інституту, а чемпіоном стала збірна УжНУ.

Нагороджували переможців і призерів заступник начальника Закарпатського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Анатолій Плеханов, начальник учбово-спортивного відділу «Інваспорт» Лариса Рояк та завідувач кафедри фізичного виховання УжНУ Іван Маріонда.

У складі переможців – збірної нашого університету – Аліса Кочемба (фізичний факультет), Інга Патакій (факультет здоров’я та фізичного виховання), Ксенія Рубльова (медичний факультет), Діана Стрижак (медичний факультет), Юрій Рубаха (медичний факультет), Віктор Степчук (факультет здоров’я та фізичного виховання), Микола Бойчук (стоматологічний факультет), Максим Дидяк (факультет здоров’я та фізичного виховання).

Всі переможці тренуються в групі спортивного удосконалення з плавання під керівництвом старших викладачів кафедри фізичного виховання факультету здоров’я та фізичного виховання М. І. Петрушко та В. В. Звонара.

Вітаємо переможців і призерів з успішним виступом!

Медіацентр УжНУ

 

25 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів