У Мукачеві поліція взялася за батьків, діти яких не відвідують школу

У Мукачеві поліція взялася за батьків, діти яких не відвідують школу
У Мукачеві відбулась зустріч поліцейських, викладачів загальноосвітнього закладу, соціальних працівників з батьками дітей, які часто прогулюють уроки.

 

Питання відвідування навчального закладу цього мікрорайону Мукачева завжди було актуальним.  Діти з даної школи часто пропускали уроки без поважних причин, що негативно впливало на якість отриманих ними знань. Для того, щоб змінити ситуацію поліцейські разом з соцпрацівниками та керівниками навчального закладу провели зібрання з їхніми батьками.

На зустрічі батькам довели основі вимоги і правила щодо шкільної освіти їхніх дітей. Згідно з Інструкцією Міністерства  освіти України  учні, які тимчасово не відвідують навчальний заклад,  мають  подавати медичну довідку чи письмове пояснення від батьків про причину відсутності на уроках. А у разі відсутності понад  10 днів, освітяни складають  відповідний акт,  інформуючи службу у справах неповнолітніх та поліцію.

Поліцейські Мукачівського  відділу постійно проводять з батьками дітей, які схильні до безпідставних прогулів,  профілактичні бесіди, наголошуючи на обов`язковості здобуття дітьми і підлітками повної загальної середньої освіти.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

25 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів