Богдан Андріїв вручив матері загиблого ужгородця відзнаку Президента України "За участь в антитерористичній операції" (посмертно)

Богдан Андріїв вручив матері загиблого ужгородця відзнаку Президента України "За участь в антитерористичній операції" (посмертно)
Сьогоднішнє чергове засідання виконкому Ужгородської міської ради розпочалося з вручення міським головою Богданом Андріївим відзнаки Президента України "За участь в антитерористичній операції" (посмертно) матері загиблого Героя - ужгородця Олександра Капуша - Людмилі Князівні.

 

Нагадаємо, за виняткову мужність і героїзм глава держави до Дня захисника України присвоїв звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» 23-річному командиру розвідувального відділення 15-го окремого гірсько-піхотного батальйону 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади старшому солдату Олександру Капушу, який загинув у боях з російським агресором, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України. Нагороду Петро Порошенко передав батькам захисника Людмилі Князівні та Василю Івановичу.

Олександр Капуш з травня 2014 року брав участь у проведенні антитерористичної операції, в тому числі у боях за аеропорт «Луганськ». У лютому 2015 року під час виконання бойового завдання група розвідників, очолювана Олександром, мужньо обороняла позиції від переважаючих сил ворога. У найскладніший момент бою на групу зі сторони противника кинули бойову гранату. Олександр не вагаючись прикрив собою товариша, а сам загинув. Позиції були утримані.

Міський голова попросив вшанувати пам'ять Олександра Капуша та всіх військовослужбовців, які загинули, захищаючи Україну, хвилиною мовчання. "Дякуємо Вам за сина, за те, що виховали справжнього Героя, пам'ять про нього залишиться назавжди", - сказав Богдан Євстафійович.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

26 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів