Від мала до велика, або як рятувальники Закарпаття місцевих мешканців навчали

Від мала до велика, або як рятувальники Закарпаття місцевих мешканців навчали
Сьогодні, 26 жовтня рятувальники Тячівського та Мукачівського районів провели чергові пожежно-профілактичні заходи на території села Нижня Апша та вулицях міста Мукачева.

 

У Нижній Апші, населення якої становить понад 7 тисяч громадян, співробітники Тячівського районного відділу провели ряд профілактичних бесід з одинокими  людьми та мешканцями  похилого віку, завітали до багатодітних родин.

Під час заходу рятувальники нагадали громадянам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки під час осінньо-зимового періоду, адже саме зараз особливо гостро постає питання виникнення  пожеж у оселях громадян через використання саморобних та несертифікованих приладів опалення, несправних печей  тощо.

У ході бесід рятувальники наводили невтішну статистику пожеж в житловому секторі, гибелі на них та запевнили, що саме власна недбалість може коштувати їм життя.

Щодо Мукачева, то тут відпрацьовувались вулиці: Університетська, Північна та Данила Галицького. Рятувальники зокрема порадили громадянам вжити заходів щодо належної підготовки до сезону опалювання та закликали не спалювати суху рослинність чи опале листя. Також особлива увага містян зверталась на  діях під час  виявлення підозрілого предмету, який може виявитись вибухонебезпечним снарядом часів Другої світової війни.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

26 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів