Програму благоустрою Ужгорода на 2018-2022 роки члени виконкому підтримали одноголосно

Програму благоустрою Ужгорода на 2018-2022 роки члени виконкому підтримали одноголосно
Розпочалось засідання виконавчого комітету з розгляду програми охорони навколишнього природного середовища в місті. Однак, за ініціативи головуючого, це питання вирішили зняти з порядку денного та відкласти на до вивчення, розглянувши на наступному засіданні. Як пояснює міський голова, таке рішення прийняв через відсутність в програмі ряду зелених зон, які також повинні бути внесені. Натомість інша програма, щодо благоустрою міста Ужгород на 2018 – 2022 роки, була підтримана членами виконкому одноголосно.

 

Оскільки термін попередньої програми закінчується в кінці поточного року, департаментом міського господарства була внесена на розгляд нова, яка охоплюватиме наступні чотири роки. Також члени виконкому надали позитивне рішення, щодо розміщення автобусних зупинок в комплексі з торговими павільйонами. Так три приватні підприємці погодились облаштувати автобусні зупинки, тим самим отримуючи право введення на них торгівлі.

Цей напрямок роботи міською владою наразі активно впроваджується в життя, та має на меті замінити всі зупинки в місті. У зв’язку зі значним похолоданням, члени виконкому ухвалили рішення й про початок опалювального сезону в місті. Мова про освітні та медичні заклади. Попередньо опалювальний сезон повинен був розпочатись 1 листопада, одна в таких комунальних закладах як пологовий будинок та дитячі садочки, опалення було підключено ще напередодні разом із пониженням температурних режимів.

М-студіо

 

26 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів