В Ужгороді змагаються більше 500 юних борців країни

В Ужгороді змагаються більше 500 юних борців країни
Цими днями в спорткомплексі «Юність» змагаються найкращі юні спортсмени країни 2002-2004 р.н. Більше 500 юнаків та дівчат з 23 областей та команда м. Києва приїхали до нашого обласного центру показати свою вправність у цьому виді спорту в чемпіонаті України з вільної боротьби. Маємо вже й перші успіхи – наші дівчата вибороли титул чемпіонів країни.

 

За день до завершення чемпіонату головний суддя змагань, суддя національної категорії, старший тренер збірної краю з вільної боротьби Іван Боршош зауважив:

- Приємно, що нам надали зал для проведення цього заходу, гадаю, що люди, які спостерігали за змаганнями були приємно вражені, адже на змаганнях боролися не лише чемпіони країни, а й призери чемпіонатів Світу та Європи. На цих звитягах в складі збірної команди нашої області виступили 26 спортсменів, маємо вже хороші результати – двоє наших дівчат хустянка Марія Томич у ваговій групі до 40 кг та Дарина Мацола (до 44 кг)з Виноградівщини стали чемпіонками України. Велику допомогу в організації чемпіонату надало управління молоді та спорту Закарпатської ОДА , обласне відділення НОКУ та дирекція спорткомплексу.

Можна відмітити, що вільна боротьба динамічно розвивається в нашій області, свідченням цьому є те, що вже в цьому році маємо чемпіонів та призерів чемпіонату України, світу та Європи. Якщо ще рік тому на Закарпатті діяли секції лише в двох районах – Виноградівщині та Хусті, то нині вільна боротьба культивується на Іршавщині, Тячівському та Мукачівському районах. Щороку проводимо чемпіонат області в чотирьох-пяти вікових групах.

Чемпіонат завершиться завтра, 27 жовтня поєдинками у найважчих вагових категоріях

Роман СЕНИШИН

 

27 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів