«Малинові берети» постраждали в ДТП на проспекті Перемоги

Сьогодні на проспекті Перемоги у Святошинськом районі столиці в дорожньо-транспортну подію потрапила вантажівка, що перевозила військових. У результаті зіткнення з автомобілем трьох військовослужбовців госпіталізовано.

 

Як повідомля? ?Магнолія-ТБ, ДТП трапилося при в?їзді на міст, який перетина? проспект Палладіна, а в спеціально обладнаному кузові для перевезення людей перебувало близько десяти ?малинових беретів?. Бійці були одягнені у парадну форму з аксельбантами, у кожного був автомат.

З незясованих поки причин шофер вантажівки ГАЗ-52, що їхав у другому ряду, вирішив розвернутися. ?дучий поряд мікроавтобус ?Мерседес? зрозумів наміри шофера надто пізно і не встиг вчасно зупинитися.

Мікроавтобус ударив вантажівку у ліве задн? колесо, внаслідок чого один з бійців випав з кузова, сильно поранивши собі обличчя. Бригади ?швидкої допомоги? госпіталізували його, а також ще двох військовослужбовців, які отримали травми.

Водій ?Мерседеса? і шофер Газу в результаті ДТП не постраждали. Ведеться розслідування причин події, встановлюються всі подробиці.

 

07 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів