В районі обласної лікарні в Ужгороді викладуть нову тротуарну плитку

В районі обласної лікарні в Ужгороді викладуть нову тротуарну плитку
На розі вулиці Перемоги та проспекту Свободи в Ужгороді почали демонтаж старого покриття тротуарів – нову плитку викладуть від заїзду до Обласного клінічного центру нейрохірургії та неврології і аж до повороту з проспекту на вулицю Льва Толстого.

 

Нагадаємо, торік капітальний ремонт проїжджої частини і тротуарів зробили на вулиці Перемоги – від площі Шандора Петефі і до перехрестя з проспектом Свободи. Щоправда, тротуар на розі з одного боку не робили, тепер же власне звідти, поруч із галереєю «Ужгород», почали демонтаж старих великих плит, якими багато років тому було зроблено пішохідну частину. Так само нову бруківку торік виклали на розі вулиці Льва Толстого та проспекту Свободи, а тепер новою бруківкою з’єднають оновлені у 2016-му частини.

Сьогодні на місці робіт побував міський голова Ужгорода Богдан Андріїв. Проектом передбачено використання тротуарної плитки марки «Старе місто» жовтого, сірого та червоного кольорів, заміна бордюрів та оновлення автобусної зупинки. Нинішню зупинку для пасажирів демонтують, дещо розширять кишеньку для заїзду і облаштують нову зону для очікування пасажирів.

Заплановано завершити роботи до кінця року.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

27 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів