За ніч на Закарпатті виявлено 8 водіїв, які керували у стані сп’яніння

За ніч на Закарпатті виявлено 8 водіїв, які керували у стані сп’яніння
І досі люди продовжують сідати за кермо напідпитку, про що свідчать ці 8 випадків за ніч. 3-є з водіїв взагалі відмовилися проходити тест на рівень алкоголю в крові. На всіх водіїв патрульні склали відповідні адміністративні матеріали, зокрема за статтею 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння).

 

Першого водія зупинили біля 22:00 в Ужгороді за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування чоловік перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння, що й підтвердили лікарі під час огляду.

Наступного водія з явними ознаками сп’яніння ужгородські патрульні зупинили за порушення ПДР біля 23:00, від пропозиції пройти тест на стан сп’яніння чоловік відмовився у присутності 2-х свідків.

Близько 1:00, за порушення ПДР ужгородські патрульні зупинили жінку-водія – результат «Драгера» 0.65 проміле, у цей час інша жінка-водій також пройшла огляд на стан сп’яніння у лікарні – результат також виявився позитивним.

Мукачівські патрульні, при спілкуванні з водієм «Mitsubishi» також помітили ознаки алкогольного сп’яніння – порушення мови, координації рухів, різкий запах алкоголю. У присутності свідків чоловік відмовився проходити огляд.

Біля 4:00 у Мукачеві в лікарні підтвердили, наявність алкоголю у іншого водія, якого зупинили за ПДР.

У той час в Ужгороді, водій напідпитку здійснив наїзд на бордюр – у результаті авто має механічні пошкодження. Те, що чоловік перебуває напідпитку підтвердили лікарі – 1.73 проміле.

І, біля 5:00, ужгородські патрульні зупинили авто, де у водія помітили ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження огляду він відмовився.

Шановні громадяни! Будьте від

повідальнішими, не сідайте за кермо напідпитку й пам’ятайте, що відмова від проходження огляду на стан сп’яніння не звільняє вас від відповідальності!

Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева

 

29 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів