Хто, де і як приводить сьогодні до ладу обласний центр Закарпаття

Хто, де і як приводить сьогодні до ладу обласний центр Закарпаття
Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства КБК продовжують реконструкцію інженерних мереж на площі Шандора Петефі, прокладають каналізаційні мережі у рамках капітального ремонту на вулицях Стефаника та Олександра Можайського.

 

Крім того, на вулиці Олександра Можайського, а також на вулиці Будителів ставлять бордюри, ФЕМ-плитку. Проводить КБК і підготовчі роботи, демонтаж тротуарних плит на проспекті Свободи у рамках капремонту тротуарів та реконструкцію перехрестя Перемоги-Тиводара Легоцького, де наразі ставлять бордюри.

Ставлять бордюри й ФЕМ-плитку у рамках реконструкції площі Георгія Кірпи, роблять покриття із бруківки на вулиці Панаса Мирного, ремонтують внутрішньоквартальні каналізаційні мережі на вулицях Шумній, 32, Тиводара Легоцького 3, 5 робітники ТОВ «БК Антрол».

Також продовжують капітально ремонтувати водопровід та каналізацію житлових будинків на вулицях Залізничній, 4/22, Адольфа Добрянського, 12 (ТОВ «Аква-Реконструкція»).

На вулицях Климента Тімірязєва, 18 (ТОВ «БК Антрол»), Іштвана Сечені, 50 (ПП Юрченко), Марії Заньковецької, 17 (ПП Давиденко), Івана Панькевича, 77 (ТОВ «УНІЕКОТЕХ»), площі Шандора Петефі, 38 (ФОП Форгачі), проспекті Свободи, 7/26 (ТОВ Комерція і будівництво) триває капітальний ремонт покрівель житлових будинків.

Комунальне підприємство КШЕП сьогодні займається поточним ремонтом проїжджих частин вулиць Миколи Гоголя, Високої. Вчора комунальники ремонтували світлофор на перехресті вулиць 8 Березня та Михайла Грушевського.

«Закарпателектробуд» відновлює мережі вуличного освітлення на вулицях Івана Панькевича, Руській, Михайла Грушевського, Тиводара Легоцького, міняє лампи та відновлює лінії на внутріквартальних територіях вулиць В’ячеслава Чорновола, Бориса Тлехаса, Тиводара Легоцького.

Працівники «УжАгроміксу» проводять підготовчі роботи до посадки дерев на вулицях Юрія Гойди, Дмитра Менделєєва, Братів Бращайків, підстригають живопліт у місті, зрізають дерева на внутріквартальній території проспекту Свободи. У суботу працівники підприємства висаджували тюльпани на площі Поштовій, вулиці Собранецькій.

«АВЕ-Ужгород» ліквідовує стихійні сміттєзвалища на вулицях Сріблястій, Оноківській, 14.

Вулицю Михайла Грушевського прибирають із застосуванням спеціальної техніки робітники обслуговуючої компанії «Ужбудсервіс».

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

30 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів