Поліція встановлює всі обставини замінування гранатою авто в Ужгороді

Поліція встановлює всі обставини замінування гранатою авто в Ужгороді
Співробітники Ужгородського відділу поліції спільно зі спеціалістами Головного управління Національної поліції в Закарпатській області та іншими правоохоронними органами оперативно спрацювали в обласному центрі під час замінування авто. На даний момент встановлюються всі обставини цієї справи.

 

Сьогодні, 30 жовтня, на лінію «102» надійшло повідомлення про ймовірне замінування автомобіля у дворі загального користування на вулиці 8 Березня в Ужгороді. На місці події працювали співробітники Ужгородського відділу поліції, патрульна поліція, управління карного розшуку ГУНП, слідче управління поліції області, в тому числі і відділ з розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я людини, слідчого управління, вибухотехніки, кінологи, криміналісти, рятувальники, служба газу та медики. Спільними зусиллями оперативно вдалося встановити, що до дверці автомобіля «Mitsubishi Pajero» з боку водія невідомі приєднали предмет, схожий на гранату з запалом. Знахідку правоохоронці демонтували та направили на експертизу. Автомобіль доставлено на спецмайданчик Ужгородського відділу поліції.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 194 ККУ, тобто замах на умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу чи вибуху. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до п'ятнадцяти років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

31 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів