Колежани УжНУ пізнавали ази ювенальної превенції

Колежани УжНУ пізнавали ази ювенальної превенції
Днями старші інспектори сектору ювенальної превенції провели зустріч з студентами другого та третього курсів природничо-гуманітарного коледжу Ужгородського Національного університету факультетів комп’ютерних наук та бухгалтерського обліку.

 

Старший інспектор Дан Дмитро розповів студентам про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх, навів приклади, які мали місце в нашій області протягом цього року серед дітей. Студентів цікавили питання, яку відповідальність несуть неповнолітні за куріння та вживання алкогольних напоїв.

Розмову зі студентами продовжила старший інспектор сектору ювенальної превенції Лідія Мацецка, в ході якої роз’яснила про ризик втягнення неповнолітніх в злочинну діяльність, про шкоду тютюнопаління та наркотичних речовин. Капітан поліції розповіла також, що кожен неповнолітній повинен контролювати з ким налагоджує дружні стосунки, адже спілкування з людиною, яка вживає ті чи інші шкідливі речовини, рано чи пізно може «підсадити» і його.

На завершення заходу поліцейські попросили студентів бути уважними, не вживати заборонні речовини, адже за кожен вчинок наступає відповідальність.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області  

 

31 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів