Фіскальні керівники Закарпаття привітали своїх ветеранів

Фіскальні керівники Закарпаття привітали своїх ветеранів
З нагоди відзначення Дня пенсіонерів та ветеранів податкової служби України, керівництво органів ДФС Закарпаття під час зустрічі привітало ветеранів-податківців, які не одне десятиліття пропрацювали в податкових органах області та своєю сумлінною працею заклали фундамент ефективної роботи податкової служби.

 

Вітаючи ветеранів зі святом, заступник начальника ГУ ДФС у Закарпатській області Степан Кіяк зауважив: «Саме ви присвятили своє життя цій професії та стояли біля витоків податкової служби, створювали її, передавали свій досвід молоді та працювали так, щоб податкове відомство заслужило повагу і довіру платників податків, перетворилось на сервісну службу – тонкий і досконалий інструмент наповнення казни нашого краю та держави».

Водночас посадовець наголосив, що керівництво ДФС України на державному рівні визнало закарпатський осередок ВГО «Асоціація ветеранів ДПСУ» найкращим за багатьма показниками діяльності, що свідчить про високий професіоналізм та відданість своїй справі.

За словами Марти Волощук, керівника Місцевого осередку ветеранів податкової служби, кожен тих, хто пропрацював і продовжує працювати в податковій службі, особисто доклав надзвичайних зусиль, аби податкова, а тепер вже фіскальна служба, була здатна виконувати поставлені державою завдання та гідно служити суспільству.

Марта Гнатівна висловила щирі слова подяки присутнім ветеранам за вагомі успіхи у важливій для держави і громадян справі, побажала їх родинам здоров’я та благополуччя, добробуту, довгих років життя та Божої ласки.

Під час зустрічі ветерани обмінювались враженнями та згадували молоді роки: коли вперше прийшли на роботу в податкову службу та як створювали 11 років тому Місцевий осередок Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів ДПСУ».

У своїх виступах посадовці наголошували про те, що здобутки ветеранів на ниві боротьби з фінансово-економічними порушеннями та наповнення казни лягли в основу національної податкової служби на етапі її становлення та розбудови, а авторитет, знання та енергійність донині слугують своєрідним дороговказом для фіскального відомства.

Джерело: ДФС у Закарпатській області

 

31 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів