Закарпатську молодь запрошують до участі в актуальних тренінгах

Закарпатську молодь запрошують до участі в актуальних тренінгах
У рамках проекту «Майстерня активної молоді: Схід та Захід разом» оголошено набір на ІІІ етап навчальних тренінгів для молодих активістів та керівників молодіжних організацій з Донецької, Закарпатської та Київської областей.

 

Проект передбачає проведення чотириденних тематичних тренінгів з актуальних питань: електронного врядування, відкритих баз даних, децентралізації, реформ освітньої та медичної галузей, правоохоронних органів, об’єднання територіальних громад із представленням кращих практик України, участь молоді в процесах прийняття рішень та в суспільному житті, освітні та проектні можливості для молоді (в тому числі за сприяння Посольства Сполучених Штатів Америки), проектний менеджмент та інші актуальні для молодих активістів питання.

Навчання будуть поєднуватися з практичною роботою, в тому числі в ігровій формі з метою закріплення отриманого матеріалу та можливістю практичного втілення. Учасники Майстерні обов’язково виконують домашні завдання і практичні завдання під час тренінгів та презентують іншим учасникам.

Дедлайн: 10 листопада 2017 року.

Місце проведення: м. Ірпінь, Київська область.

Дата проведення: 30 листопада – 3 грудня 2017 року.

Організатори: ГО «Центр Експертизи Політики» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Партнери у реалізації проекту: ГО «Молодь Сходу України» (Донецька область) і ГО «Молодіжні Ініціативи Закарпаття» (Закарпатська область).

Умови: участь у проекті «Майстерня активної молоді: Схід та Захід разом» є безкоштовною, що включає витрати на проживання, харчування, конференц-послуги, роздаткові матеріали, транспортні витрати.

Відбір учасників проводиться на конкурсній основі по 6 учасників з Донецької, Закарпатської та Київської областей із дотриманням принципу гендерної рівності.

Для участі у проекті необхідно до 24:00 10 листопада 2017 року заповнити анкету тут: https://goo.gl/forms/lYOR8teMDQ6mfk5A2

Додаткова і контактна інформація: https://gurt.org.ua/news/trainings/41341/.

 

31 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів