Іршавське село Бронька отримало багатофункціональний спортивний ігровий майданчик

Іршавське село Бронька отримало багатофункціональний спортивний ігровий майданчик
Село Бронька отримало багатофункціональний спортивний ігровий майданчик із високоякісним поліуретановим покриттям для гри у футбол, гандбол, баскетбол, волейбол і великий теніс.

 

Це перший майданчик такого типу на Іршавщині, а його встановлення стало своєрідним подарунком селу від обласної влади. У лютому цього року Бронька постраждала від льодоходу – три житлові будинки були зруйновані, підтоплений дитсадок та приватні дворогосподарства. Голова ОДА, який відвідав село, розпорядився виділити з обласного бюджету кошти для компенсації завданих збитків і пообіцяв місцевим мешканцям встановити сучасний спортмайданчик. Основу для ігрового поля зробили коштом сільської громади, а покриття й спортивний інвентар – за рахунок регіональної програми «Спортивний майданчик», яка фінансується з обласного бюджету.

Голова ОДА також оглянув відремонтований дитсадок, у якому під час льодоходу було півметра води. Зараз у приміщенні нова підлога, меблі, а також металопластикові вікна й двері.

– Усе, що ми обіцяли селянам у лютому місяці одразу після льодоходу, – виконали, – наголосив Г.Москаль. – Найголовніше те, що люди, які втратили житло, не залишилися без даху над головою, а діти отримали відремонтований дитсадок. Що ж до сучасного спортмайданчика, то хай він буде своєрідним бонусом для села, яке пережило удар стихії.

Так виглядав дитсадок у лютому 2017р. (фото з аррхіву)

 

01 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів