Охоронний підрозділ Нацполіції Закарпаття відзначив ювілей заснування

Охоронний підрозділ Нацполіції Закарпаття відзначив ювілей заснування
На сьогодні на Закарпатті під охороною Управління поліції охорони перебуває більше 4 тисяч об’єктів.

 

З нагоди 65-ї річниці створення служби охорони в Управлінні поліції охорони Закарпаття відбулися урочистості. Святкову атмосферу доповнили виставка тематичних дитячих малюнків

Розпочали урочисті заходи з нагородження переможців конкурсу малюнку. Голова журі конкурсу, начальник відділу кадрів, Василь Гольча подякував юним художникам за участь. Автори найкращих робіт були нагороджені призами. Для всіх учасників конкурсу працівники поліції організували екскурсію до музею ГУНП Закарпаття.

Тим часом заступник начальника УПО в Закарпатській області Сергій Лисенко висловив подяку працівникам Управління, яких нагородили з нагоди свята символічними подарунками та подяками: «Кожен з Вас, зробив свій вагомий внесок у розвиток нашої служби щодня, дякую! На ваших плечах нелегке завдання, це і профілактика майнових злочинів, і захист людей. 65 років працює служба охорони, значить вона потрібна народу! Дяку Вам, що ви з честю працюєте»,- наголосив Сергій Лисенко.

Окрема подяка пролунала на адресу ветеранів, пенсіонерів. Зокрема одразу по завершенню коротких урочистостей Веніамін Дорошук, який колись очолював структуру розказав журналістам, з чого все починалося:

- Охороняли тоді об’єкти пішим маршрутом. Наряд складався з двох осіб. У всеозброєнні, в шинелі, з радіостанцією. У штаті служби охорони працювало понад 5 тисяч осіб, - каже ветеран.

У свою чергу начальник технічного відділу УПО Закарпаття Антон Зейкан розказав про оновлення технічної бази. А Сергій Лисенко повідомив, що на сьогодні під охороною Управління перебуває більше 4 тисяч об’єктів.

Управління поліції охоронив Закарпатській області

 

01 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів