"Минай" та "Севлюш" поборються в Іршаві за Суперкубок Закарпаття

"Минай" та "Севлюш" поборються в Іршаві за Суперкубок Закарпаття
4 листопада на стадіоні «Бужора» Іршава відбудеться матч суперкубка Закарпатської області з футболу між командами ФК «Минай» (Минай) – ФК «Севлюш» (Виноградів).

 

Загалом це вже 19-те суперництво за почесну нагороду. Віднедавна головний його матч організовують у першу неділю після завершення чемпіонату. Зійдуться в ньому кращі команди вищої ліги: ФК «Минай» – цьогорічний чемпіон і володар Кубка області – та ФК «Севлюш» – бронзовий призер чемпіонату, а водночас і фіналіст Кубка.

Протистояння з різних боків буде цікавим. Офіційно суперники в нинішньому сезоні зустрічалися тричі – у фіналі кубка та в чемпіонаті. У підсумку дві перемоги в «Миная» (4:0 і 1:0) та ще одна нічия – 3:3.

Як буде цього разу? З одного боку, перевага на боці «Миная». У нього у зв’язку з виступами в аматорському чемпіонаті України більший досвід виступів із сильними командами плюс загальний рівень індивідуальної майстерності гравців вищий. З іншого, за плечима «Севлюша» минулорічна перемога у фіналі суперкубка, а отже, набуто важливий психологічний досвід. Та й цього сезону виноградівці ще не здобували головних титулів. Крім того, команди добре знають одна одну, мають достатньо ресурсу для реалізації поставлених завдань, а вирішення долі трофею в одному матчі робить будь-яку помилку достатньо вагомою.

Якщо переможуть виноградівці, то для їх району це вже стане другим трофеєм, як і власне для самої команди. Якщо ж виграє їх суперник, то для команди з Ужгородщини стане першою в історії. Також «Минай» може стати першою командою в історії крайового футболу, яка збере всі три головні трофеї. У своєму активі минайці вже мають титул володаря обласного кубку та чемпіонів області в вищій лізі, залишився лише Суперкубок.

Початок матчу о 14:00.

 

02 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів