За крадіжку та бійку житель Мукачівщини отримав 5 років ув'язнення

За крадіжку та бійку житель Мукачівщини отримав 5 років ув'язнення
Кримінальна поліція Мукачівського району оперативно розкрила крадіжку з дачного будинку в селі Косино. Групу підозрюваних поліцейські затримали, суд визначив одному з них 5 років позбавлення волі, двом іншим – по два роки іспитового терміну.

 

У червні до поліції Мукачівського району надійшла заява про крадіжку майна з будинку у селі Косино. Тоді, провівши ряд першочергових слідчих та розшукових дій, працівники кримінальної поліції менш ніж за добу вийшли на слід підозрюваних. Ними виявилися троє жителів вказаного села віком 20, 23 та 41 років, двоє з них вже притягалися до кримінальної відповідальності. Чоловіки викрали з будинку побутову та комп'ютерну техніку, речі домашнього вжитку. Цим вони завдали збитків потерпілим на суму 8300 гривень.

Все крадене майно поліція вилучила у крадіїв. По закінченню справи матеріали з обвинувальним актом були скеровані до суду.

Поліція також довела, що, окрім зазначеного кримінального правопорушення,  один з підозрюваних, 23-річний чоловік,  побив односельця. Мукачівський міськрайонний  суд врахував цей фактор та визнав обвинуваченого винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 статті 185 та ч. 1 статті 121 ККУ, і присудив йому 5 років позбавлення волі. Двом іншим за скоєння крадіжки суд призначив покарання з випробувальним терміном 2 роки.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

02 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів