У Виноградові вчили дільничних офіцерів поліції опановувати свої емоції

У Виноградові вчили дільничних офіцерів поліції опановувати свої емоції
Працівники Управління превентивної діяльності Головного управління Нацполіції в Закарпатській області провели третю кущову нараду з дільничними офіцерами поліції. Цього разу делегація відвідала Виноградів.

 

Сьогодні, 2 листопада, у Виноградівському відділенні поліції відбулася кущова нарада під головуванням заступника начальника Управління превентивної діяльності ГУНП в Закарпатській області Вадима Сітала. Разом з ним до поліції Виноградова приїхали старший інспектор відділу дільничних офіцерів поліції Управління превентивної діяльності поліції Закарпаття Діана Шемет, а також головний спеціаліст сектору психологічного забезпечення Управління кадрового забезпечення Віолетта Колісник.

Під час наради представники Головного управління Нацполіції в Закарпатській області поспілкувалися з дільничними Берегівського, Виноградівського та Іршавського районів. Головуючий на нараді дав поліцейським поради з приводу того, як поводити себе у різних ситуаціях, зокрема під час спілкування зі специфічними верствами населення.

Наостанок слово взяла головний спеціаліст відділу психологічного забезпечення поліції Закарпаття Віолетта Колісник. Вона провела тренінг-навчання прийомам ефективної комунікації.

«Для того, аби робота не стала для поліцейського тягарем, а дільничному офіцерові поліції було легше знаходити спільну мову з публікою, ми й проводимо такі заняття-тренінги. У рамках цих заходів ми намагаємося донести до наших слухачів основні  правила ефективної взаємодії між ними та різними верствами населення. Ми роз’яснюємо, що дільничний офіцер поліції має вміти опановувати свої емоції. Він повинен розуміти, що працювати доводиться не тільки з позитивними категоріями населення. Поліцейський має бути готовий до провокацій з боку активістів. А тому має бути досконало обізнаний у законодавстві та вміти припинити провокацію ще до її початку. У цьому і полягає запорука успіху фахового досвідченого дільничного», – розповіла Віолетта Колісник.

Ще одна зустріч з дільничними офіцерами поліції запланована на завтра, 3 листопада. Кущова нарада відбудеться у Тячівському відділі поліції, туди запросили дільничних офіцерів поліції з Тячівського, Дубівського, Хустського, Міжгірського та Рахівського підрозділів.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

02 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів